• Peliviikko

  Peliviikon tavoitteena on pelata yhdessä sadoissa pohjoismaisissa tapahtumissa ja lisätä peleistä käytävää keskustelua mediassa ja kodeissa.

  Peliviikko on osa kansainvälistä ja pohjoismaista peliviikkoa ja sitä vietetään 30.10.-5.11.2017. Teemaviikon järjestää vuosittain kaikille avoin Pelikasvattajien verkosto, sekä paikalliset toimijat. Viikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

 • Finnish Game Week

  Finnish Game Week (previously known as the Finnish Game Day) is an annual theme week in November focused on promoting game literacy and positive gaming culture.

  During the theme week hundreds of public events are organized by libraries, schools, museums, youth centers and other organizations throughout the Nordic Countries. Finnish Game Week has been organized since 2011.

 • Vuoden pelikasvattaja

  Vuoden Pelikasvattajan kunnianosoitus annetaan Peliviikolla henkilölle, organisaatiolle, teolle tai ilmiölle, joka on olemassaolollaan, toiminnallaan tai käytöksellään edistänyt positiivista pelikulttuuria, suvaitsevaisuutta ja asiallista käytöstä peleissä, keskustelua digitaalisesta pelaamisesta tai vähentänyt pelaamiseen liittyviä haittoja.

  Vuoden pelikasvattajat aiempina vuosina

  Vuoden 2016 Pelikasvattaja oli Jussi "Kaapo" Kosonen
  Vuoden 2015 Pelikasvattaja oli 100k esports
  Vuoden 2014 Pelikasvattaja oli Yleisradio

  Voit lähettää useita ehdotuksia jatkuvasti ympäri vuoden. Pelikasvattajien verkosto valitsee kaikista lähetetyistä ehdotuksista kolme (tai tarvittaessa neljä) finalistia avoimeen yleisöäänestykseen. Yleisöäänestykseen ei valita aiempien vuosien voittajia. Yleisöäänestys on auki lokakuun ajan ja voittaja ilmoitetaan GameXpo-messuilla sunnuntaina 5.11.2017.

  Ehdota Vuoden pelikasvattajaa

  Kuka tahansa voi ehdottaa omaa ehdokastaan Vuoden pelikasvattajaksi ympäri vuoden.

  Jätä oma ehdotuksesi Vuoden pelikasvattajaksi tällä lomakkeella.

 • 1
 • 2
 • 3

Peliviikon suojelija 2017

Lightneer

Peliviikon suojelija 2013

Peliviikon suojelija 2016

Palringo Finland Oy

Peliviikon suojelija 2015

Kansallisen pelipäivän suojelija 2015 - Mousemarque

Peliviikon suojelija 2014