Pelit kiertoon! -pelikeräys Kansallisessa audiovisuaalisessa instituutissa vuonna 2016.

Onko sinulla siistejä, pelikuntoisia ja itsellesi tarpeettomia lautapelejä, pelikonsoleita tai konsolipelejä?

Suomessa köyhyysrajan alapuolella elää lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Pelit ja pelilaitteet ovat monille perheille liian kalliita. Pelit yhdistävät, mutta pelilaitteen tai suositun pelin puuttuminen voi myös sulkea ryhmän ulkopuolelle. Pelit ovat ilon, oivaltamisen ja onnistumisen kokemusten lähde, jota ilman kenenkään ei tarvitse jäädä!

Peliviikko järjestää Hope ry:n kanssa Pelit kiertoon! -pelikeräyksen 20 paikkakunnalla.

Peliviikon aikana (5.-11.11.2018) voit lahjoittaa pelatut ja pelaamattomat pelit ja hyllyssä pölyttyvät pelilaitteet perheisiin, joissa niistä on iloa vuosiksi. Kaikki lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille. Voit toimittaa pelilahjoituksia Pelit kiertoon! -keräyspisteiden aukioloaikoina. Klikkaa alla olevalta listalta sinua lähinnä olevan keräyspisteen verkkosivuille ja anna Pelit kiertoon!

Pelit kiertoon! -pelikeräysen satoa Porista vuodelta 2016. Kuva: 100k eSports.

Pelit kiertoon! -pelikeräyspisteet

Luethan vielä ennen lahjoittamista

Lahjoitusten tulee olla siistejä ja pelikuntoisia. Tarkistathan, että lauta- ja korttipeleissä on kaikki osat tallella. Käytäthän erityistä tarkkaavaisuutta ja varmistat myös, että mahdolliset pelitilit on poistettu ja kovalevyt tai muistit on tyhjennetty ennen lahjoittamista. Varmista, että konsolipelin kotelossa on oikea levy. Älä lahjoita ainoastaan aikuisille tarkoitettuja pelejä (PEGI 18).

Peliviikon suojelija 2018

Peliviikon suojelija 2017

Peliviikon suojelija 2016

Palringo Finland Oy

Peliviikon suojelija 2015

Kansallisen pelipäivän suojelija 2015 - Mousemarque

Peliviikon suojelija 2014

Peliviikon suojelija 2013