Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Sohvalla, somessa ja steamissa - Kouvola Game Week

Pelit näkyvät ja kuuluvat joka paikassa. Pelaamiseen ja peleihin voi tutustua missä vain ja milloin vain. Tänä vuonna olemme jälleen koonneet voimamme ja järjestämme yhteisen Kouvola Game Week tapahtuman Teille, hyvät pelialasta kiinnostuneet vieraat. Kolme päivää kestävä Kouvola Game Week -tapahtuma on avoinna kaikenikäisille pelaamisesta ja pelien kehittämisestä kiinnostuneille!

Tapahtuman sisältö on monipuolinen. Ohjelmasta löytyy erilaisia tapahtumia niin pelaajille, pelintekijöille, tutkijoille, kehittäjille, kasvattajille tai juuri Sinulle, joka olet kiinnostunut pelien ja pelaamisen taustalla olevista asioista. Ohjelmassa muun muassa huippuammattilaisten monipuolisia puheenvuoroja sekä toiminnallisia sarjakuva- ja koodaustyöpajoja, laneja ja Game Jameja nuorille ja kaikenikäisille pelaajille.

Perjantain seminaarin päätteeksi jaetaan 50:lle ensimmäiselle tilaisuuteen osallistujalle pelialan ammattilaisten tuore julkaisu. Ilmoittaudu seminaarin tästä!

Kouvola Game Week järjestetään 27.-29.9.2019 Kouvolan kaupungin Nuorten Paikassa (ent. Kirjapainotalo), Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola.

Kouvola Game Week -tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Tarkempi ohjelma Kouvola Game Weekin sivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Lämpimästi tervetuloa vuoden 2019 Kouvolan Game Week:iin!

Tapahtuman järjestävät Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kouvolan Nuorisopalvelut, Kouvolan kirjaston Mediamaja.

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma alkaa 27.09.2019 9:00
Tapahtuma päättyy 29.09.2019 16:00
Tapahtumapaikka Nuorten Paikka
Kohderyhmät 0–6-vuotiaat,13–17-vuotiaat,7–12-vuotiaat,Muu kohderyhmä,Seniorit,Yli 18-vuotiaat

Tapahtumapaikka

Peliviikon tapahtumat

Saat tarkempia tietoja tapahtumasta klikkaamalla tapahtuman nimeä.