Pakohuonepeli – Päivättären veri (K14) (Jyväskylä)

Kansalaistoiminnankeskus Matara Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä (Tourula)

Pakohuonepeli - Päivättären veri (K14) on pelattavissa 6.11.-10.11.2023 klo 12-20 välisenä aikana (viimeinen ryhmä starttaa klo 19 ja pakohuonepeli sulkeutuu klo 20). Yhdellä ryhmällä peliaikaa on 45min. Kaksi nuorta aikuista, Elina ja Klaus, ovat saaneet kutsun kuntosalin avajaisiin vanha rouva Rikke von Gaunerilta. Avajaisten jälkeen nuoret ovat kadonneet ja salista löytyy omituinen, osittain palanut olkinukke. Tämä on alkuasetelma suomalaisesta mytologiasta ja kansantarinoista ammentavassa kauhutarinassa, joka kuljettaa pelaajan selvittämään, mitä Elinalle ja Klausille on tapahtunut. Pelaaja saa pian huomata, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Mikä on totuus katoamisten takana? Kuka on Rikke von Gauner; herttainen vanha rouva vai jotain aivan muuta. Ja kuka on tummuneen piirroksen aurinkokruunuinen nainen? ...jokin muinainen on herännyt ja vaanii marraskuun hämärissä... Tietoja pelistä: Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara (Matarankatu 6 A1, Tourula) Pelin genre: kauhu/jännitys Peliaika: 45 min./ ryhmät aloittavat tasatunnein. Pelitila sulkeutuu klo 20. Ryhmäkoko: 3-5 henkeä (K14) Varaukset: matara.pakohuonepeli@gmail.com (varaathan useamman ajankohdan, jotta löydämme ryhmälle sopivan peliajan) Peliin on ilmainen sisäänpääsy. Pelitila ei ole esteetön. Pakohuonepelin suunnittelu ja toteutus: työryhmä, jossa on mukana Mataran työntekijöitä, harjoittelijoita ja vapaaehtoisia Pakohuonepelin taustatarina ja tekstit: Karoliina Järvinen (Kuvaaja: Miika Akselila, Tuonetar/editointi: Karoliina Järvinen). Äänimaisema: Aaron Rahm ja Waltteri Paulaharju

Vapaa pääsy

Mataran Bingo (Jyväskylä)

Kansalaistoiminnankeskus Matara Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä (Tourula)

Tervetuloa mukaan Mataran perinteiseen Bingoon. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Paikkana Mataran aula (1.kerros)

Vapaa pääsy

Nenäpäivän Bingo Matarassa (Jyväskylä)

Kansalaistoiminnankeskus Matara Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä (Tourula)

Matarassa ja Monikulttuurikeskus Gloriassa vietetään peliviikolla Nenäpäivää perjantaina 10.11.2023 klo 10-14:30 Tervetuloa osallistumaan kaikkeen kokoperheelle sopivaan ohjelmaan, tai vaikkapa vaan pelaamaan Bingoa klo 12 Mataran aulaan. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Koko Nenäpäivän ohjelman löydät Mataran sivuilta.

Vapaa pääsy