PRAEDOR-roolipeliä yleisölle (Riihimäki)

Riihimäen kaupunginkirjasto Kauppakatu 16, Riihimäki

Praedor-roolipelin tekijä Ville Vuorela peluuttaa one-shot session seikkailunnälkäisille! Luvassa on vaaroja, aarteita ja synkkiä kohtaloita kirotun rauniokaupungin uumenissa. Käytämme yksinkertaistettuja valmishahmoja ja seikkailukortteja, eikä aiempi kokemus Praedorista tai edes pöytäroolipeleistä ole tarpeen. Praedor on rouhea suomalainen fantasiaroolipeli taiteilija Petri Hiltusen samannimisten sarjakuvatarinoiden maailmasta. Tervetuloa!

Riihimäen kirjastossa Dungeon & Dragons: Honor among thieves -elokuva (Riihimäki)

Riihimäen kaupunginkirjasto Kauppakatu 16, Riihimäki

Tervetuloa Riihimäen kirjastolle keskiviikkona 8.11.2023 klo 16.00 katsomaan fantasia-roolipelielokuvaa parhaimmillaan! Kirjaston monitoimitilassa katsottavissa - Dungeon & Dragons: Honor among thieves- elokuva! Ikäraja on k-12 ja elokuvan kesto on 2 h 14 min. Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Pakopeli-demo ja luento (Riihimäki)

Riihimäen kaupunginkirjasto Kauppakatu 16, Riihimäki

Riihimäen kirjastolla keskiviikkona 8.11.2023. klo 13.00-14.00 järjestetään pakopeli-demo ja luento. Lainattava pakopeli, joka on suunniteltu kasvattamaan lukuintoa. Arvioitu peliaika on 30-45 minuuttia ja pelaajamäärä 7-15 henkilöä. Suunniteltu 7-9-luokkalaisille. "Eksentrinen pariskunta on yön aikana kadonnut talostaan ja heidän kotoaan on löydetty erikoisia esineitä. Pelaajien tehtävänä on selvittää, keitä he olivat, mitä heille on käynyt ja miksi heidän väliltään on löytynyt kirjeenvaihtoa 1800-luvulta nykypäivään asti. Pelissä pelaajat pääsevät käyttämään mm. vanhaa ViewMasteria, ratkomaan salakirjoitusta, sekä kirjeenvaihtoshakin siirtoja ja selvittämään, miten Pariisin kartta liittyy tähän kaikkeen."