Ilmoita tapahtuma Peliviikkoon!

Ilmoittautuminen tämän vuoden peliviikkoon on alkanut. Peliviikon uudet verkkosivut on rakennettu palvelemaan paremmin tapahtumajärjestäjiä ja tapahtumakävijöitä. Uusi tapahtumailmoituslomake tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ja tarkkuutta tapahtumien määrittelyyn. Voit ilmoittaa tapahtumien päiväohjelmat minuutin tarkkuudella ja tehdä tietyin väliajoin toistuvia tapahtumailmoituksia.

Peliviikon tapahtumakalenteriin voit nyt ilmoittaa myös tapahtumia, joita ei järjestetä Peliviikolla. Jos järjestätte esimerkiksi kaikille avoimen viikoittain tai kuukausittain kokoontuvan pelikerhon, voitte ilmoittaa sen Peliviikon tapahtumakalenteriin.

Tapahtumailmoitukset tarkistetaan ennen julkaisua. Jos haluat tehdä muutoksia tapahtumailmoitukseesi, tee uusi ilmoitus ja lisää otsikkoon teksti “UUSI”, niin poistamme vanhan ilmoituksesi. Voit myös ilmoittaa muutoksista sähköpostilla: tommi.tossavainen@kavi.fi

Kokeile tapahtumailmoittautumislomaketta täällä!

Peliviikon markkinointimateriaalit

Peliviikon juliste valmistuu elokuun loppuun mennessä. Tänä vuonna julisteesta on saatavilla myös monitorien 16:9 kuvasuhteelle optimoitu versio, jota voi käyttää esimerkiksi verkkotapahtumissa tai sähköisillä ilmoitustauluilla. Ilmoitamme kaikille tapahtuman ilmoittaneille, kun markkinointimateriaalit ovat tilattavissa.