Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Savon KeKo (Kuopio)

7.11.2023 - 17:00 - 22:00

Magic: The Gathering oli ensimmäinen keräilykorttipeli, joka julkaistiin 1993 ja samalla käynnisti keräilykortti boomin ja toimi suunnan näyttäjänä genren tuleville peleille. MTG on suuressa suosiossa maailmalla ja sillä on useiden kymmenien miljoonien harrastajakunta.

Savon keräilykorttipelaajat eli tuttavallisemmin KeKo organisoi viikoittaista pelitoimintaatiistaisin. Paikkana toimii tuttuun tapaan Diginatiivien kerhohuone, Kulttuuriareenan yläkerrassa. Pelatuimpina meillä KeKo:lla ovat Magic: The Gathering ja Digimon.

Keräilykorttipelit soveltuvat teini-iästä pitkälle aikuisuuteen! Pelit tarjoavat nopeatempoista aivojumppaa ja taktikointia. Harrastuksen aloittaminen ei vaadi aiempaa taustaa, suuria rahallisia sijoituksia ja ryhmässä pelatessa heikko englannin kielen taitokaan ei ole ongelma.

Tule paikalle pelaamaan kanssamme ja tutustumaan harrastukseen. Nappaa oma korttipakka messiin tai lainaa kerholta löytyvistä sopiva itsellesi.

Peliviikon kerrat painetaan maaliin yhdessä Kuopion Fantasiapelien kanssa, jotka jakavat tiistain kävijöille MTG Zendikar Rising -lisärin boostereita!

Tiedot

Päivämäärä:
7.11.2023
Aika:
17:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
discord.gg/diginatiivit

Järjestäjä

Diginatiivit

Tapahtumapaikka

Kulttuuriareena 44
Kauppakatu 44
Kuopio, 70110
+ Google Map