Ilmoita ryhmäsi mukaan pelaamaan oppimispelejä perjantaina 11.11.!

Tervetuloa mukaan Nuorten Akatemian pelipäivään perjantaina 11.11. klo 9 – 12! Ilmoittautuneet ryhmät pääsevät pelaamaan Seppo-alustalla toimivia oppimispelejämme, ja me Nuorten Akatemialla tarkistamme pelialustalla nuorten pelitehtäviä ja varmistamme pelin etenemisen.

Tarjolla on kolme erilaista oppimispeliä: Matkalla ihmisarvoiseen työhön, Matkalla solidaarisuuteen ja Pieni peli saamelaisista. Lue lisää peleistä nettisivuiltamme:https://nuortenakatemia.fi/koulutukset/marraskuun-pelipaiva/

Pelipäivään ilmoittaudutaan etukäteen:  https://link.webropol.com/s/pelipaiva-peliviikko. Peliaika on klo 9–12 ja voitte liittyä mukaan oppimispeliin teille sopivaan aikaan. Pelejä pelataan omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella joko ryhmässä tai itsenäisesti, eikä niiden pelaaminen vaadi Seppo-lisenssiä tai pelin lataamista. Oppimispelien tehtävät ovat erilaisia monivalinta- ja yhdistelytehtäviä tai luovia tehtäviä, joihin oppilaat voivat vastata äänen, videon, kuvan tai tekstin avulla. Yhtä peliä varten on hyvä varata aikaa yksi oppitunti (noin 45 – 60 min).

Tarjolla olevista oppimispeleistä löytyy sopivia teemoja niin alakouluisille, yläkoululaisille kuin toisen asteen opiskelijoillekin. 

Ilmoittautuminen lokakuun pelipäivään päättyy to 10.11. klo 12.00. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

The event is finished.

Ajankohta

11.11.2022 (perjantai)
Expired!

Kellonaika

9:00 - 12:00

Lisätietoa

Read More

Kohderyhmä

Aikuiset,
Ammattilaiset,
Koululaiset,
Nuoret
Tapahtumatyyppi