Verkkopelitapahtuma Insomnia XXII

Verkkopelitapahtuma Insomnia XXII järjestetään satakuntalaisten koulujen syyslomalla 27.10. – 30.10.2022. Tapahtuma alkaa torstaina kello 18.00 ja päättyy sunnuntaina kello 12.00. Ovet ovat auki tapahtuman aikana yötä päivää.

Verkkopelitapahtuman tarkoituksena on kerätä saman henkisiä, tietotekniikasta, pelaamisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneita pääasiassa 13-20 vuotiaita nuoria saman katon alle. Verkkopelitapahtumissa pelaamisen tunnelma on aivan eri luokkaa, kuin esimerkiksi kotona nettiyhteyden yli pelatessa. Osallistuja voi kilpailla tuttujen ja tuntemattomien henkilöiden seurassa tietäen että vastapelaajat löytyvät samasta suuresta tilasta. Verkkopelitapahtumat eivät kuitenkaan ole pelkkää pelkkää pelaamista, Insomniassa on myös paljon oheistoimintaa aina yhteisöllisistä peleistä retrohenkisiin turnauksiin ja seminaariohjelmaan.

Verkkopelitapahtumat kestävät yleensä 2-4 päivää ja tapahtumapaikalla ollaan koko sen ajan. Mahdollistamme sinulle Insomnia tapahtumassa ruoan lämmittämisen ja kylmänä säilyttämisen, hyvän ja rauhallisen nukkumatilan, pienimuotoista virvokemyyntiä sekä kaiken muun tarvittavan loistavaa verkkopelitapahtumaa varten. Tapahtumamme ovat turvallisia ja sitä takaamassa paikalla on aina ympärivuorokautinen järjestyksenvalvonta. Tapahtumalla ei ole ikärajaa, mutta suosittelemme että alle 13-vuotiaat eivät saapuisi tapahtumaan yksin.

The event is finished.

Ajankohta

27. - 30.10.2022 (torstai - sunnuntai)
Expired!

Kellonaika

18:00 - 12:00

Hinta

7,00 €

Lisätietoa

Insomnia.fi

Kohderyhmä

Huoltajat,
Nuoret,
Opiskelijat

Tapahtumapaikka

WinNova Pori
Professorintie 5, 28600 Pori, Suomi
Verkkosivu
https://www.winnova.fi/yhteystiedot/toimipisteet/pori
Tapahtumatyyppi

Järjestäjä

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry
Verkkosivu
Yhdistyksen verkkosivu