Huojuva kirjatorni -peliturnaus!

Peliviikon toivottu peliturnaus tekee paluun! Tänä vuonna kisataan kirjastohenkisesti siinä kuka on paras pinoamaan kirjoja! Books Tower -selainpeli on yksinkertainen, nopea oppia, nopea pelata ja sen voi jättää tapahtumakävijöiden pelattavaksi vaikka koko Peliviikon ajaksi! Peliä ohjataan pelkästään hiiren painikkeella ja se toimii verkkoselaimessa.

Klikkaa peli suuremmaksi oikean alakulman painikkeesta ja piilota selaimen osoite rivi siirtymällä koko näytön tilaan (F11).

Jos tapahtumalla on paljon kävijöitä, voivat tapahtumakävijät pelata peliä myös omilla laitteillaan. Peli löytyy helposti osoitteen: www.peliviikko.fi/peli kautta.

Lataa tästä turnausjuliste pelikoneen viereen

Peli näyttää jatkuvasti selaimella pelatun parhaan tuloksen, jonka ylittyessä ota pelaajan yhteystiedot talteen.

Turnauksen säännöt:

Pelaajat voivat yrittää parhaan tuloksen ylittämistä omilla laitteillaan niin kauan kuin haluavat. Mikäli pelaatte yhdellä yhteisellä koneella (ja pelaajia on jonoksi asti) voit asettaa esimerkiksi 3-5 peräkkäisen yrityksen rajan, jonka jälkeen vuoro vaihtuu seuraavalle pelaajalle. Omaa tulostaan pitäisi kuitenkin voida parantaa niin monta kertaa kuin mahdollista.

Alle 10 kirjan tuloksia ei huomioida, mutta kun ensimmäinen pelaaja ylittää 10 kirjan pinon, voi hän osallistua palkintojen arvontaan.

Ota pelaajalta seuraavat yhteystiedot palkintojen lähettämistä varten:

  • Nimi
  • Ikä
  • Pelaajan tai huoltajan puhelinnumero

Ota yhteystiedot tämän jälkeen ainoastaan pelaajilta, joiden tulos ylittää aiemman korkeimman tuloksen. Voit myös palkita korkeimman tuloksen ylittäneen heijastimella tai muulla pikapalkinnolla. Lähetä tapahtumanne jälkeen ainoastaan korkeimman tuloksen saaneen pelaajan yhteystiedot osoitteeseen: tommi.tossavainen@kavi.fi (16.11.22 mennessä).

Muista tuhota muut yhteystiedot.

Palkinnot:

Peliviikko lahjoittaa kolme lautapeli- ja kirjalahjaa, joka lähetetään jouluksi voittajille. Lahjan arvo on enintään 10 euroa kerrottuna pinottujen kirjojen määrällä, eli pinoamalla 20 kirjaa voi voittaa 200 eurolla kirjoja ja pelejä! Lahjan sisältöön ei voi vaikuttaa, mutta pyrimme valitsemaan kiinnostavia uutuustuotteita pelaajan iän perusteella.

Kaikkein korkeimman tuloksen voittaja voittaa yhden lahjapaketin ja kaksi muuta arvotaan kaikkien muiden paikallisten tapahtumien voittajien kesken. Arvonta suoritetaan 18.11.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.